Kvällsmys <3

– Nu blir det en massa kvällsmys tillsammans med min familj <3

Ohh det snöade innan 😀 😀 Snacka om att jag var glad.. Tyvärr försvann snön lika snabbt igen.. :/ BUHU! Jag vill verkligen ha snööööö! Samtidigt som jag vill ha sommar och sol xD haha jag är nog lite sneee…

Jag var hemma från jobbet runt 18.41.. Hämtade Liam, vi begav oss hem för att äta lite.. Därefter körde jag hem Liam till mormor&morfar 🙂 Därefter begav jag mig ner till stan och mötte upp Yasmine 😀 Skojj! Vi bättrade på brännan lite 🙂 Det kan behövas… Aii men för jävla skönt var det iaf..

Nu sitter jag här bakom datorn och chillar lite, kollar runt på alla ”vardagliga” sidor, så som blocket, bloggar, mail, facebook mm xD haha.. Vardagliga asså 😛

Ska strax slänga på en film och mysa ner mig i soffan tillsammans med alla mina <3 😀

Hoppas att ni alla har haft en bra måndag 😀 

Jag har faktiskt varit mycket hälsosammare idag 😀 YEY! 1-0 till mig... 😀 har inte ätit en massa skräp + att jag har motionerat en del idag 😀 Bättre blir det imorgon…

 

Kommentera