Ojjjj… Godmorgon gott folk..

– Ouuupps! Tjena gott folk.. Det var ju inte igår? haha asså jag är verkligen dålig på att uppdatera vissa dagar.. xD haha.. Åkte ju till stockholm i fredags ( 13/1) Fick helt plötsligt fullt upp? Bloggen hamnade då lite vid sidan om.. hmm på mig... Aja skit samma! Nu ska jag iaf vara aktiv igen.. GÖTT vaah? xD

– Hoppas att ni alla har haft det bra.. 🙂 På något sätt så känns det som att det börjar vara ljusare längre på dagarna? Asså att det inte blir mörkt redan vid 15, ni fattar? Kanske bara är inbillning pga att jag vill ha sommar nu 😛 eller…

Men iaf! Idag har jag varit och wooorkat som alla andra dagar denna vecka 🙂 Skojjigt! Imorgon blir det work i Olofström 🙂 Spännande, det var några veckor sedan jag var där 😛

Ikväll har jag även haft Izza & Kimmo på besök 🙂 Muuuusigt. 😀 Alltid roligt med kafferep 😀

Haha igår jobbade jag i Bromölla... jag hade då ställt mig på min vanliga parkering, som jag alltid står på när jag jobbar i bromöllamen helt plötsligt kommer DA chef in och säger att ”lill chefen” har snott ”stor chefens” parkeing..haha.. SUCK! Jag är storchef och får parkera vart jag vill xD haha braaa vaah? 

Ucsh.. Känner verkligen att jag har blivit dålig med mitt hälsosamma liv.. SUCK på mig.. Nu får det bli skärpning.. Men det är ju pissigt att försöka motivera sig själv hela tiden.. 🙁 BUHU! Kanske ska ringa in någon som vill jobba som min puschare? 

Funderar starkt på att ut och gå en runda? Men lixom det regnar ju ute, då kan man inte gå ut… eller??

På Lördag smäller det xD eller ahh, kanske inte bokstavligen smäller… Då kan de bli dyrt…. höhö.. Spännande… Längtar som faaaen!

Aii nu ska jag nog fortsätta med att dunka min musik.. Kanske göra något lite vettigare också? Hm! Får la se det..

– Haha mycket, väldigt gamla tider xD på den tiden var man nog inte mer än 14? hehe…

Kommentera