Senaste nytt… Haha.. Fete dissen!

  DISSAR!

Du kan bli smal med superkräm

”Ger mer slimmad siluett Get Waisted Body Shaper är en enkel metod som hjälper till att ge en bättre figur, tack vare nio speciellt utvalda ingredienser.

Krämen ska hjälpa till att strama åt, reducera svullnad och maximera liposyl och som resultat, hjälper till att ge en smalare siluett ”

– HAHA!!! Joo men säkert!! Att folk ens försöker sälja sådant skiiit.. Kräm?? Joo men krämen förbränner ju helt klart fett, eller?? YEY! Nu äntligen kan vi hoppa över träningen, äta alla godsaker, för nu finns ju mirakelkrämen? höö…?

 

Fastare bröst på en vecka

”Vill du få fastare bröst men vill inte lägga dig under kniven? Smörj in dem med populära Skincare Boob Tube.

– Huden på halsen, dekolletaget och dina bröst kommer att se och kännas fastare, berättar Ronja på Eleven.se Vi kvinnor i norr vill inte att våra bröst ska peka söderut, men gravitation och graviditet gör denna önskan nästintill omöjligt. Då kan det vara skönt att få lite hjälp på traven.

Det populära märket Mama mio har en fuktgivande mask vid namn Skincare Boob Tube som hjälper till att ge en ungdomligare hud över bröst och dekolletage.

– Brösten blir ofta större under graviditet men behåller tyvärr inte storleken efteråt, då kan man behöva lite hjälp för att få dem på plats igen. ”

 

– Asså!! Det känns som att 2012 kommer gå ut på en massa krämer som ska hjälpa dig mot alllllla dina besvär… Hmm! Krämens år eller? HAHAH! Asså krämer funkar inte på sånt här.. Okej om man är torr osv.. Sådana saker.. Nu har det väl gått lite till överdrift eller?`?? haha.. Men jag som har fött barn och allt borde ju prova detta? Kanske att mina bröst ”åker” upp igen, bara sådär lixom..? Asså man hör väl själv hur dumt det låter.. 

Ytterligare två plåsterdödsfall

” Ytterligare två personer misstänks ha avlidit efter missbruk av plåster som innehåller det morfinliknande ämnet fentanyl.

Dödsfallen ska ha inträffat i januari månad i Halland, rapporterar Sveriges Radio Halland.
Förra året kopplades sex dödsfall i Halland till rökning av medicinska plåster innehållande fentanyl och polisen kommer under våren att ha ett möte med myndigheter för att diskutera läkarnas förskrivning av narkotikaklassade läkemedel. ”

– Asså för helvete!!! Missbruka plåster?? WTF.. Är det ens möjligt.. Hur kom man på den idén nu då… Asså jag fattar inte att det finns så sjuka människor.. Aja år 2013 kommer det väl stå om 2 toalettpappers dödsfall.. Människorna torkade sig i röven för ofta med toalettpapper som innehöll blablabla blaaaa… HAHA?? SJUKT.

Laxermedel har blivit en huvudsak

” Laxermedlet ricinolja säljer som aldrig förr på apoteken. Men det är inte någon epidemi av magproblem som ligger bakom ökningen utan en dröm om långt, vackert hår.

På bloggar vittnar många om hur medlet, som råder bot på förstoppning, är en välsignelse i kampen för att få ett tjusigt hårsvall. Bilder före och efter behandlingen, där oljan gnids in i hårbotten, som ska visa hur håret växt med hjälp av laxermedlet väcker beundran. ”Det kan inte vara sant”, skriver en imponerad bloggläsare.

”Ingen mirakelkur”

Erika Burlin Hellman, tf presschef på Apotek Hjärtat, säger att man har sett en ökad försäljning av ricinolja.
– Det är en ordentlig ökning under hösten.
Hon säger att oljan visserligen är mjukgörande och fuktgivande men att den inte är någon mirakelkur för hårväxt.
– Vi rekommenderar den för vad den är godkänd för det vill säga som ett magläkemedel, säger Erika Burlin Hellman. ”

– Joo men visst! När vi ändå håller på så kan vi väl hälla på lite hostmedicin på hårbottnen och massera? Eller hmm, flux kanske?? 

Här dricks det mest i Sverige

” Stockholmarna dricker mest.
Som mest dricks det innanför tullarna, där var tredje är i riskzonen.
Största riskgruppen: Företagare på Östermalm.
– Har man mer pengar dricker man mer, säger överläkare Birger Forsberg ”
– Ahhaaaa! Så det är så det ligger till.. Så bara för att man har pengar så måste man supa som faaaaen? Hmm.. Alla ”rika” människor prioriterar säkerligen inte alkoholen i första hand! Det är väl olika? Det finns ju för faaaen fattiglappar som super som faaan? Asså man väljer ju vad man ska lägga pengarna på?? Eller… Det är ju från individ till individ… Inte vem som har mest pengar?? däremot – Möjligtvis den som har mest innanför pannbenet….
Sammanfattning; Detta år kommer alla företag gå ut med nya mirakel krämer?? Allt ska handla om krämer?? Om du har fått halsfluss så ska du nu smörja halsen varje morgon och kväll? ELLER… Lär det funka?? HAHA tror knappast det… Dessutom kan man nu missbruka allt?? OBS; Använd allt i LAGOM mängd, du kanske dör annars?? Varför ska man proppa i massa farliga ämnen i varorna..? BLÖ! Bara så ni vet så är det bara i stockholm folk dricker.. För det är bara där de rika bor, bara de som har råd med dricka?? Systembolaget i konkurs nästa eller? höhö… 
Röd text = MINA åsikter…

Kommentera