Liams 3 års dag..

– Kan ju inte mer än att säga att denna dag har varit väldigt bra 😀

Dock vaknade jag ca 8.20.. Jag kunde verkligen inte somna om av någon konstig anledning… trots att jag inte somnade förens typ 1.30.. Inte alls likt mig.. Men jag låg och funderade ett tag.. Det var ju faktiskt vid den tiden som jag låg på förlossningen och kämpade som faaaen... För sen 20 minuter senare ploppade en Liam ut.. Han föddes ju ca 8.40.. haha.. Kanske konstigt ändå?

– En mycket liten Liam 😀 Ohh bebis <3 Nu är han lixom……. så stor…. Grattis min lilla plutt <3

Aja jag steg iaf upp. Gjorde mig lite frukost och läste  tidningen.. typ som alltid 😀 Därefter tog jag en väldigt uppfriskande dusch 😀 Dogge och Liam låg fortfarande och sov då, så jag kunde göra allt i lugn och ro.. Älskar att få lite ”egentid” Men givetvis blev det tråkigt efter ett tag så jag gick in i sovrummet och hoppade i sängen för att väcka dom xD haha jag är lite elak... Tillslut vaknade dom.. Jag gjorde iordning lite frukost till Liam, han fick själv välja vad han ville… Så det blev Yoggi och chocklad för hans del xD haha man fyller faktiskt bara år en gång om året..

Jag och Liam fixade till oss.. Sedan begav vi oss ut till bilen för att köra och plocka upp Yasmine 😀 Vi åkte in till kstad för lite shopping 😀 Mysss.. Liam fick  massa nya kläder 😀 Handlade lite till mig själv också…. SÅ klart..

Sen snabbt heeeeem för att hämta tårtor/kakor, för att sedan bege oss hem till mormor/gamlamormor.. Hon fick äran att ha Liams kalas hos henne.. 😉 Vi är mitt uppe i flytten, inte så trevligt att ha kalas med en massa lådor då.. höhö.. ojj ska vi flytta igen :O vart..? haha..

Liam fick en massa fina presenter, han var helt till sig.. Det är första året som han förstår födelsedagen på riktigt.. Han var överlycklig och sleeeeeet upp pappret.. Han sken upp som en sol! När han hade öppnat ett paket så skrek han taaack och sen slet han upp nästa.. haha xD

Där satt vi i några timmar och roade oss genom att titta på Liam när han sprang runt med sina nya leksaker…  

Nu ikväll har jag och Liam packat ner ännu mer saker.. Blöö, hur mycket saker kan man ha egentligen?? Hmm… Vi har även kollat på gladiatorerna 🙂 skojjigt… Så nu antar jag väl att det blir soffsittande resten av kvällen 🙂 Mysss.. Ucsh! Snacka om att jag har varit onyttig idag.. Blöää. Bara en massa kakor godis osv osv osv .. Haha..

Puss&Kram

 

Kommentera