Söndag… :D :D

– En mycket skön söndag.. Hela familjen tog sovmorgon till typ 10.. Fett skönt, men Liam ville skynda sig upp för att titta på bilar.. Haha som alltid? SUck… fattar inte hur han fortfarande kan tycka den är rolig.. Fett fint väder idag, sådär lagom kallt och skinande sol 😀

Vi steg upp, käkade lite frukost och duschade osv osv osv.. Sen begav vi oss till Bromölla möbelaffär för att checka lite 😀 Sköjj, snacka om att det finns fina möbler :O vill typ ha allt... Den affären har faktiskt inte varit en hit för mig tidigare, men så gick jag in där… OHh woow lixom.. + att vi hade en skit duktig säljare som hjälpte oss.. uppskattas.. Jag är alltid noga med säljare, om de inte är duktiga så handlar jag INTE! Fett kräsen! Säkert bara för att jag själv jobbar som säljare xD

Hittade iaf lite.. 😀 Det blev ett nytt köksbord högglans vitt med svarta läder stolar, perfekt, bordet kan man dra ut så att det blir större 😀 YEY sååå Jag.. vitt och frääächt 😀 Blev även ett rottingmöblemang, samt ”utrerumsbord” Acchh svårt att förklara, visar det senare 🙂 Vi har ju trots allt inte fått hem sakerna ännu..

Därefter begav vi oss hem till Thomas ( Liams farfar ) för kalas nr 2 🙂 Det bjöds på tårta och kakor.. Mums.. DOck kanske inte så bra två dagar i rad? Achh det är måndag imorgon, ny vecka – nya möjligheter xD

Liam blev super glad även idag för alla fina paketer 🙂 Nu får han ju vänta tills julafton xD 

Nu ikväll så har Mamma och Jonathan varit på besök.. eller ahh, jag har klippt och färgat mammas hår.. 🙂 Det ända Jonathan har tjatat om hela kvällen är att han vill ha alla mina saker... Verkligen allt :O Haha suck.. Jag har fjärkontrollar till alla lampor, så klart ville han ha det.. Men lixom hur svårt kan det  vara att köpa själv ? xD

Nu springer Liam runt här med alla sina leksaker och är helt speeedad.. YEY! Skulle ju försöka få han i säng så att man kanske kunde ta sig ett bad med massa peeling och spagrejjs xD men det lär ju gå?

Puss&kram

4 thoughts on “Söndag… :D :D

  1. Hej! Vet inte om du känner till det stora Bloggminglet som kommer att vara den 28:e april i Sthlm? Det är för alla föräldrabloggare och alla har chans att komma, läs gärna mer på vår hemsida! Hoppas vi ses 🙂

  2. Hej, jag har startat ett modeforum forum.modekampanj.com och skulle behöva lite hjälp från modekunniga personer att få det att rulla. Jag skulle bli väldigt glad ifall du har lust att ta en titt. Självklart kan du skriva om din blogg och ha med den i dina inlägg. En moderator roll finns att hämta för seriösa personer. Tack för att du tar dig tid att kolla på detta

Kommentera