Välkommen in i renoveringen :)

– en dag på jobbet 🙂 dock började jag klockan 1.. Hmm inte för att jag tog sovmorgon för det.. Haha. Gick upp redan 6.30.. Snacka om att få mycket gjort.. Ganska skönt..

Jag är fett deprimerad.. Min hud är sämre än någonsin? Grrr 🙁 måste verkligen finna en åtgärd snarast! Men kanske inte så konstigt? Innan tvättade jag min hud morgon och kväll, nu blir det endast på morgonen pga renoveringen 🙁 sen äter jag bara en massa skit 🙁 vi har ju faktiskt inte något kök xD skylla på det kanske? känner mig som en uteliggare? höhö.. Varken toa eller kök…

I vilket fall som helst så har dagen varit väldigt bra 🙂 fick reda på att jag ska få 4000:- tbx på skatten 😀 yeeey! Underbart.. Inte som sist, då fick jag betala 6000:-.. Mindre kul..
20120322-201950.jpg
Vår underbara toalett? Typiskt att vi bara har en… Haha..20120322-205554.jpg

Vår matsal?/ just nu förvaringsställe xD

Kommentera