Myyyys på hög nivå!

– jag började dagen redan klockan 5.30.. Då åkte jag och bytte bil. Sedan packade jag in en jävla massa saker i den xD för idag har vi varit och sålt på loppis 🙂 skit kul. 🙂 tjänade hela 1500:-.. 🙂 dock var det mest för att bli av med en del skit, som man alltid samlar på sig xD

Liam var inte alls lika sugen på att gå upp så tidigt…gnällig och trotsig. Men det gick..

När klockan var typ 12 begav vi oss hem, med hela bilen full av skit xD måste nog göra sånt lite oftare 🙂

Vi bestämde oss för att luncha. 🙂 vi var ju faktiskt ganska hungriga båda två. Det fick bli Bellas idag 🙂 goooooott 😀 det var typ påskbuffe? Eller liknande iaf. 🙂 därefter körde vi ner till lekparken och sprang bort lite energi 🙂 mysdag. Solen schttteeeeeker 😀

Just nu sitter vi ute på trädgården och leker.. Eller ah Liam leker, vovvarna vilar och jag solar xD Heha helt underbart 😀 trädgård<3 20120324-144328.jpg

20120324-144049.jpg

Kommentera