Pust, suck… Ahh

– just nu känns det Bara som att jag vill klaga… blää. Hatar att klaga.. Men ibland bara måste man.. eller verkligen ledsen att jag lagt bloggen åt sidan.. Men det har inte funnits någon energi till det 🙁

Jag är så jävla trött på renovering nu! Det går mig på nerverna så jävla mycket. Jag vill bara att det ska vara över.. Vid varje projekt så stöter man på problem.. problem efter problem suck.. Det tar enormt mycket på min energi.. Blää.. Tyvärr så lyckas jag inte släppa det heller.. Duschen funkar inte, kranen funkar inte, toan funkar inte, värmen funkar inte, köket funkar inte, rören läcker… Blää.. men efter regn kommer sol? Inte sant.. inte kan man deppa ihop pga detta? eller
Aja vi är nog inte de ända som håller på med tung renovering… De flesta som renoverar går väl igenom tuffa perioder.. hoppas jag xD

Igår var vi iaf hemma hos mamma och pappa på påskmiddag, och för att fira att Alicia fyllt 18 🙂 jätte trevligt 🙂 passade även på att titta lite på tv xD det var ju faktiskt typ sådär 3 månader sedan xD ucsh!
Super god mat, lax mm 😀 graaaw! Det var lite annat än färdigmaten som det annars brukar bli varje dag?

20120408-195833.jpg

Imorgon blir det jobb i Bromölla 🙂 det ska bli riktigt spännande eftersom dom har ändrat om som faaaen! Yeeeas!

Aja nu får det väl bli lite mer fiix i huset.. 😉 det är tur att man har sin egna sol <3 Puss & kram 20120408-200151.jpg

Kommentera