Äntligen lixom.. :D

– idag är en riktigt jävla bra dag asså 😀 nu känns det som att medvinden har kommit 😀 helt underbart!

Jag började dagen med massa fix hemma 😀 fick iordning en hel del, medans de andra sov. Liam vaknade runt 9.30.. Haha sovisen. Han fick vara hemma idag efter som han var dålig igår. Men imorgon blir det dagis!

När han hade vaknat så fixade vi oss och begav oss ner till öppna förskolan där vi träffade Yasmine och maddox 😀 myyys!

Sedan körde jag till jobbet. Passade även på att köra inom en viss butik, där vi tidigare hade blivit nekade att lämna tillbaka varor, men duktig som jag är så lyckades jag övertala dom! 😀 bra säljare som jag själv är 😉 haha..

Full fart på jobbet 😀 skojjigt. Därefter gick jag och mormor in på maxi för att handla fooood 😀

20120417-202941.jpg

Kommentera