Godnatt folket :)

– det har varit en låååång dag.. Puhh! Kom hem från Ikea för typ 1 timme sedan.. Fett drygt att ligga och köra landsväg så sent lixom xD haha.. men nu äntligen har jag fått det sista inhandlat.. För tillfälligt iaf xD haha.. inte alls sådär att jag var på Ikea för 10 dagar sedan.. Yeess! 😀 tur att min chef är så snäll och lät mig dra tidigare för att hinna köra upp dit 😉 höhö..

Liam har redan slocknat.. Snart är det min tur. För imorgon blir väl också en hektisk dag 🙂

Ucsh.. Ni tror väl inte att jag krängde i mig en kötbullemeny på Ikea.. Lixom bara för att? Jag gör alltid det där.. Blöö dålig vana.. Speciellt en onyttig dag som denna xD fyy jag ska skärpa till mig nu..

jag betalar trots allt 400:- /månad för ett gymkort. Dock är jag aldrig där? Ouuuuupps! /strong>

20120420-224507.jpg

20120420-224631.jpg

Godnatt folkisarna 🙂 suuuup lugnt! 😉 höhö.. Hoppas ni mår riktigt dåligt imorn 😉

Kommentera