Puuuh.. Vilken kärring..

– just nu sitter jag och Liam ute på altanen och lyssnar på regnet 🙂 mysigt. Dock lite halvmysig miljö.. Lite rörigt och sådär…men va faaen?

20120509-203737.jpg

20120509-203818.jpg
Vi lyssnar på allt smattrande på taket 🙂

Dagen har annars bestått av jobb 🙂 skojjigt. Dock mycket klättrande i mina icke så fotvänliga skor..

Dagens mindre roliga hädelse., jag och en kvinna, kärring stod och pratade.. vi kom in på Liam och hans sätt att vara.. Vilket innebär då att han är väldigt noggrann och städar alltid undan efter sig, han älskar att sitta och pussla. För någon vecka sedan köpte vi pussel med 100 bitar och han klarade det direkt. Osv.. När barn bråkar på dagis så säger han alltid ifrån och försöker lösa deras konflikter.
Men i vilket fall som helst så kom vi då in på detta av någon anledning..? Hon sa direkt till mig; men ohh va gulligt han har ju achbergers. (stavning) < /em> då kommer du få anpassa din vardag efter honom?? Osv.. asså vilken idiot? Ofta lixom? Jag som mamma vet väl ändå om han skulle haft
Achbergers?
visst jag har inget emot achbergers. Men det är inte speciellt roligt att höra sånt om sin son utan anledning? Nu i efterhand så borde jag sagt; Aii men det är ju bra att det finns några barn som är uppfostrade… Aja skit samma! Bara så jävla fult xD

Klockan 21.00 idag sänds kniven mot strupen på 3an, inspelningen från altona 🙂 hihi..

Kommentera