Bra start asså.. Så stolt :)

– jag började dagen klockan 6,30.. Satte på kaffet och gick sedan ut för att hämta tidningen. Därefter satte jag mig på altanen och njöt av morgonsolen och lugnet tillsammans med min älskade kopp kaffe och tidningen., helt underbart. Jag bara älskar att ta den tiden för mig själv varje morgon 😀

Sen blev det en massa städ sådär på morgonen. måste ju hinna med så mycket som möjligt innan jobbedax? 😉 därefter satte jag på asss hög musik för att väcka resterande familjemedlemmar 😉 haha.. måste ju sätta dom också i jobb? 😉 men nu är äntligen taket klart i köket 😀 😀

Den elaka Klockan sprang ju ifrån mig, på tok för snabbt.. Tryckte på mig lite ansiktsmask, och i väntan på den så gick jag ut och planterade lite nytt i mitt underbaraträdgårdsland 😀 hur duktig är jag inte daaaah? Så grymt hurtig 🙂 🙂 här tar vi vara på all tid 😉

Ska bli underbart att gå där och plocka i sommar 😀

20120514-145029.jpg

20120514-145639.jpg

Wööööööörkish daaay 😀

Kommentera