Spontan? Japp japp, hejdå kylan..

– Haha snacka om att jag kan få mina små ryck…

Imorse fixade jag mig som vanligt. Dock satte jag på mig sommarkläder, sandaler samt klänning.. Tänkte idag ska jag ta mig faaaaaen ställa upp för sommaren.. Men ställde sommaren upp för mig? NEJ verkligen inte... SVin kallt :O Bläää...

Jag började spana runt lite på resor, för skojjsskull? Ni vet, drömma sig bort lite...

MEN! mina tankar blev till verklighet.. Jag snackade lite med mamma, och tydligen så kunde vi trolla bort min jobbevecka 😀 Wiiihoo.. Super snälla Julia ställer upp och tar mina dagar 😀 

& helt plötsligt så kunde resterande familjemedlemmar också vara lediga just då.. Haha ? meningen?  såååå typiskt mig.. alltid lika spontan.. 

Såå ahh jag tog saken i egna händer och bokade en resa till Rhodos tillsammans med min familj, allt  bara för att jag hade sommarkläder på mig imorse.. haha som det kan gå.. 😀 😀 Vadå underbart? Snacka om att det behövs efter allt slit i huset?

Super snälla Sara tar hand om vovvisarna, och huset kommer så klart ha sovgäster hela veckan 😀

Givetvis så valde jag ett av de bästa hotellen, barnvänligt, med massa aktiviteter för Liam… 😀 

höhö sommar är kommer vi.. fast på söndag….

Kommentera