Biaatch back in daaa house!

– Japp, japp.. Det stämmer. Nu är vi hemma.. Imorse började jag räkna timmarna, som sedan blev till minuter.. xD haha..

 

Blandade känslor det där med att åka hem lixom.. Skönt men samtidigt så hade man gärna stannat ett tag till?

Puuhhh, snacka om att jag blev rädd ang det där med övervikt.. På bussresan till flygplatsen på Rhodos så predikade restanten om hur Noooooga dom är med övervikt… Har man övervikt får man betala 8euro/kg.. bla bla bla.. Jag visste redan då att vi låg grymt risigt till… Vi hade ju trots allt…. redan övervikt på ner resan.. SUCK! Varför ska jag alltid packa så grymt mycket? GAAH.. Jag lär mig aldrig heller….. Alltid ska jag behöva gå runt med klumpen i magen.. En enorm stress inombords.. ända tills vi checkat in väskorna.. haha.. alltid likadant.. Men i vilket fall som helst så gick det huuuuur bra som helst.. Absolut inga problem med väskorna.. Trots att vi hade en aning väldigt mycket överikt..

Skit samma.. Haha, vi har haft en helt uuuuuuuunnnderrrrrrrbar resa.. Helt perfekt.. Vi har inte kollat klockan alls, bara gått efter det som vi känner.. Höhö.. Eller ahh inte idag då så klart.. Men ganska skönt att bussen gick från hotellet vid 12, då hinner man lixom med en del innan? Slippa stressa så mycket.. 

Fett drygt att jag inte har haft internet där nere… SUCK! Passat på enstaka tillfällen då restauranger har haft internet.. Annars helt bortkopplad från verkligheten.. 

Pappa stod och väntade på oss på parkeringen för att föra oss hem 🙂 Super skönt, tycker inte om det där med att behöva parkera bilen där… Super snälla pappa bjöd oss även på maaaat. 😀

Haha så fort jag kom hem, så var den strikta Izabella tillbaka.. direkt, såå packa upp väskorna, köra tvätten till mormor.. Städa undan, dammsuga och moppa golven.. Haha.. Så nu är vi precis klara 😀 Haha jag är en riktig bitterfitta hemma? xD haha..

Hmm.. Men tänkte att jag skulle uppdatera mer imorgon.. Lite om vad vi gjort  på resan.. osv osv.. 😀 

Kommentera