Lång dag..

– började dagen klockan 6.. Puhh ni läste rätt.. På en söndag? Helt sjukt..

Men hurtig som jag är så skulle jag sälja lite skit på loppis 😉 så jag fick packa in allt snabbt som fan i bilen för att bege mig till Ronneby brunnspark.. 🙂 ganska roligt ändå? tänk att man har så mycket pengar som bara ligger hemma och ruttnar? 😀 Aja känns skönt iaf.

Pga all stress så hoppade jag frukosten. Mindre bra kanske? på vägen hem från Ronneby gled jag inom Karlshamn för att tjocka mig lite på donken,, haha fett tjock helt ensam xD

Hem, packa in allt som blev kvar.. Städa undan.. Bl.a. Bl.a. Bl.a…

Byta utseende för att köra till Bromölla möbelaffär.. Tyckte att det var dags att hämta hem stolarna till köksbordet? Typ sådär 3 månader senare xD haha.. Ganska snällt att dom kunde lägga undan stolarna så länge, med tanke på renoveringen xD hehe. Blev sjukt nice iaf 😉 riktigt nöjd. 😀

Jag och Liam gick en lååång runda med vovvarna 🙂 så skönt. 🙂

Annars har kvällen typ bestått av trädgårdsarbete. 🙂 myyyys. Jag och Liam har planterat lite nytt 😀

Men nu ger jag upp denna söndag asså. Godnatt på er!

20120603-232732.jpg

20120603-232821.jpg

Kommentera