Godmorgon..

– Idag vaknade man av att solen tittade in genom fönstret. 🙂 Dock höll det inte i sig speciellt lĂ€nge, nu Ă€r det bara grĂ„tt och deprimerande.. hah..

Idag blir det wöööörk i bromölla… Fick hoppa in och jobba lite extra. 🙂 Sköjjigt. SPeciellt nu nĂ€r vi har tag 3 betala för 2 och tag 5 betala för 3. 😀 

Idag poppar det upp en massa bilder frÄn balen som var igÄr.. jag missade den? :/ Suck.. Dock sÄg det int e ut att vara speciellt r.. SÄg ingen direkt klÀnning som jag fastnade för? Hmm.. Eller sÄ Àr jag bara vÀldigt fÀst vid min underbara klÀnning <3 Som just nu hÀnger nere i min klÀdgarderob.

Aii nu blir det duschen och fix, för att sedan bege mig till Izzich pĂ„ morgonkaffe <3 Sedan köra till Bromölla 🙂

– Min underbara klĂ€nning 😀 😀 Ohh jag var sĂ„ nöjd med allt. 🙂 LĂ€tt finast assĂ„ xD

Kommentera