Härligt asså..

– Kvällen blev faktiskt riktigt bra 🙂 höh.. Annars brukar jag vara ganska trött och slö efter jobbet, men inte idag inte.. 🙂 GÖTT! Det var kanske vitamin”vattnet” 😉 haha… inbillning? 

I vilket fall som helst, så diskade jag undan, dammade av alla ytor i kök samt vardagsrum.. Duktig?? Auuuu Men!

Sedan satte jag mig på CYKELN för att hämta Liam. Inte alls likt mig, brukar bli bilen annars.. Men jag har dissat den nu asså!

Super snälla mormor&morfar bjöd på kvällsmat 🙂 Underbart :) Det tackar man inte nej till? 😉 tjööck..

Sedan begav vi oss, Liam hittade massa häftiga bilar och lastbilar på trippen hem xD haha.. Han blir alltid så glad när han får syn på dom.. Vi cyklade även inom Ica för att handla lite onödigt skit som man egentligen inte behöver + dassapapper… När jag kollade cykelräknaren?? Så har jag cyklat totalt ungefär 1 mil idag 😀 WIIHO!

Hem, fortsatte med städningen, så nu har jag dammat av alla ytor i huset. 😀 YEEEEY! Blir väl till att dammsuga med lite innan allt är ”okej”… haha suck på mig. Städa varje dag……….Men jag klarar inte av minsta fläck…

Passade även på att gå en låååång runda med vovvarna när Doggich hade kommit hem.. Japp.. Mycket nöjd med dagen asså (Y)

Kommentera