Nu ger vi upp för idag..

– Nu har denna dagen gjort sitt.. 🙂 Dags att lägga sig i sin underbara säng.. Jag var på Ikea i måndags, höhö.. Köpte lixom en nyyyyy madrass. UNDERBAR.. Man måste ju byta ibland? Annars blir ju den ”gamla” rutten och ner tryckt. haha.. Ohh denna veckan har jag knappt velat stiga upp ifrån sängen.. Köpte lixom en madrass som formar sig efter kroppen, så på morgonen ligger man nästan under sängen.. haha njaa inte riktigt. Men man ligger ju lixom helt perfekt i sängen nu? 😉 haha skit samma, den är jävligt skön iaf.. 

Liam börjar tjata om att vi ska lägga oss nu, så ahh varför inte xD haha.. uuuuppps, klockan gick så snabbt? :O tur han inte ska till dagis 😛

Har suttit och tittat lite på studentbilderna från förra året.. OHHH saknar asså… det var en mycket roligt tid 😀 höhö..

Godnatt gott folk..

 

Kommentera