Ohh så gött..

– Att vakna i ganska bra tid 😀 hehe, det är så tråkigt att sova bort hela dagarna. Ohh när jag vaknade innan, min första tanke va, FUC… imorgon börjar skolan igen :O WÄÄÄÄÄÄÄÄÄ.. Jag vill inte, jag pallar inte.. Har jag något val? NEJ! Blöö…. Jag vill ta studenten NU!!!!!

Aja Godmorgon gott folk! Latten sitter nära just nu..

– Hoppas ni har sovit gott! 🙂 Snälla, sov inte bort hela dagen.. Jag pallar inte må dåligt åt er också xD

Jag är helt nyducshad, fett skönt.. Jag älskar den känslan, så frääääääcccht!

Aja… Men nu ska jag slänga på mig lite kläder, sen ska jag gå och handla lite coca cola och något annat gott? xD Får ju inte glömma att äta alla mina dumma tabletter också.. Suckkkkkkk..

– Ska hjälpa mamma&pappa med butiken också idag! Den MÅSTE vara klar till imorgon! Lägger in lite bilder senare på butiken xD

Puss&Kram<3

Kommentera