In daaa house…

– Slänger upp lite bilder på haaaaouset.. 🙂 Varför inte lixom? Aiii men någon dag ska jag ta massa bilder och slänga in här.. Dock har jag något problem med min systemkamera jsut nu.. Den blir lixom suddig? 🙁 Deprimerande som fan..

Men men, fick iaf lite bilder med min systemkamera… Alla andra blev fett suddiga?? Hmmm…. 

 Duken som nu ligger på vårt köksbord kommer ifrån Rhodos. 🙂 Handgjord och allt 😉

Bilderna är tagna med min systemkamera.. Men de är lixom fett suddiga ? :S HÖÖÖM! Kan det vara Liam som varit i farten och lekt med inställningarna? 😉 Haha skulle inte förvåna mig…. Dessa bilderna blev okej, de andra var totalt katastrof.. haha

– Jaaaa jag tycker mycket om mitt hus.. eller ahh till viss del xD om man bortser från de äckliga jordhögarna som ligger runt huset xD

 

Kommentera