Imponerad.. Fett illa..

– Måste ju bara säga det att jag är sååå imponerad av mig själv asså.. Haha.. Trots att jag har jobbat hela dagen så har jag ändå tvättat, diskat, dammat, damsugit.. Jag dissar allt tv tittande xD det känns helt underbart asså.. Palla soffpotatisar 😉

Nu har jag iaf kommit hem från en lååång runda med vovvarna :) Helt underbart… Dock träffade jag på en jobbig snubbe?? Som skulle prata hur mycket som helst, endast för att han ”kände” mina föräldrar.. Aumen DAAAAAAAH!! Vem fan gör inte det nu för tiden xD haha.. SUCK!

Dessutom invigde jag mina nya skor 😀 Skecher, helt klart de bästa promenix skorna jag någonsin har ägt, då jävlar snackar vi 😀 Dessutom har sulan en liten ”rundning”.. Det bästa måste ju vara att de förbränner mer fett när man är ute och går, och de ger mer träning, dvs du får ut mer av träningen. Dessutom väger de absolut ingenting.. 😉 Haha, aii men de är grymt sköna iaf 😀 ME LIKE <3

Såhär visar man upp sina nya skor om man heter Bella ;)… totalt seriös xD

Ser ni benmusklerna 😉 Snart kanske…..

Mina underbara chiiiwaaaawwoooor 😀 <3

Haha alltid likadant xD gissa vem som är mest dominant 😉 Honan 😉 precis som det ska vara.. Haha.. Så ser det alltid ut, han hinner knappt med.Sött 🙂 <3

 Mina älskade hundar <3 ’Dock lite blöta efter skogspromenixen 🙂

Aii nu ska jag hoppa in i duschen.. Måste alltid vara frääääsch innan man hoppar i säng, skönast att sova då? Haha jag har konstiga idéer.. Men sant? Ska passa på att använda lite peeling..

– Goooodnatt gott folk..

 

Kommentera