PMS…

– GAAAAH…. Jag blir så jäkla förbannad… Jag pallar inte med den här skiten.. blööö…..  Jag förstår inte vad felet är..

Hmm.. Kanske ska uppsöka en läkare… ? Asså problemet är det att jag får mens varannan vecka, dvs jag har mens två veckor i månaden… Och detta har pågått i ca 6 månader?? Jag blir så aaaaaaaaaaarg.. Jag vill inte gå runt med mens resten av mitt liv lixom, jag har bättre saker för mig xD haha..

Nej men asså det drabbar ju en privat också… Man blir ju så trött och lättirriterad.. Inte alls roligt, inte för mina närstående heller, men mest synd om mig… UCSH på denna skit…. Man vet ju inte när den kommer heller?? :/ Lyckas ju alltid ha ljusa kläder på mig också 🙁 BUUHU….  Just nu vill jag bara slänga min mus långt ut i skogen…. Jag kommer ju inte ha något blod kvar i kroppen?? HMM:……. Råd/tips någon??

/ Ledsen Chey..

2 thoughts on “PMS…

  1. Jag har haft samma problem alltid,och det enda som har hjälpt är när jag har haft pstav eller spiral, då har mensen kommit väldigt sällan, och det har varit väldigt lite. Så det är mitt tips att kanske försöka med något av de 🙂

    • Skönt att inte vara ensam med det 🙂 🙂 Då kanske jag inte är så sjukt trots allt 🙂 Tack för tipset, det är ju värt ett försök iaf 😀

Kommentera