Det var en gång…

Det var en gång en väldigt liten Izabella.. Eller ahh kanske inte så liten, fjööööörtiz passar nog bättre 😉 eller vad säger ni.. 😛 haha…

Alla har vi tagit oss igenom olika ”kapitel” i livet… Om ni bara visste mina xD hahaha… Gud.. mår nästan dålig av tanken.. haha.. men det tar vi en annan dag…

Slänger upp lite bilder på mig som liten, yngre 😛 haha..

Mitt ansikte har lixom tappat 10 kg sedan dess 🙁 BUHU dåligt som fan..?? Hmm.. Nu ska vi inte snacka om mina bröst, host, host… haha

s

– Den tiden, då man inte hade några problem. Man brydde sig inte om pengar, rummet kunde se ut som fan, städning fanns inte, man kunde gå upp klockan 15.. festa hela nätterna utan att bry sig.. Sova i vilken svinstia som helst.. bla bla bla bla bla bla.. Haha.. Men va fan… Alla växer väl upp 😉

Skrattar lite åt mig själv xD höhö…

Kommentera