AHAAAAA, smartåååå!

– idag är jag ett riktigt ljushuvud asså.. Jag har kommit fram till värsta bästa idén 😀 haha yeees, typ?

Aii men nu är det faktiskt såhär att… Om jag tittar tillbaka för ca 1 år sedan? Så var jag mer ”livad” om ni hänger med.. Jag hittade på en massa roliga saker, lixom.. Ahh sen idag kom jag på mig själv… Det var efter jobbet, när jag hade kommit hem, det första jag gjorde var att börja skrubba toaletten?? Hallå, hur roligt är det egentligen? Jag gör ju lixom det ca 4 gånger i veckan.. SUCK!

Njaa nu jävlar ska det bli ändring!! Jag ska börja göra det jag VILL och inte det jag ”måste”.. Jag som är så rädd för att bli gammal? Hmm jag leder ju mig själv in på den stigen… att jag inte kommit på det tidigare xD hahaa…

– Så är det nu! Faktiskt..Jag tänker leva mitt liv! Ibland får man sig små tankeställare 😀 skadar inte?

Kommentera