Härlig helg :)

– Det har faktiskt varit en riktigt skön helg 🙂 Hittat på massa skojjiga saker 😀

På fredagen stack jag, Yasmine, Maddox & Liam till kstad, där besökte vi Andys lekland, sedan blev det en massa shopping 😀 Super mysigt 🙂 <3

Alltid kul med lite nya kläder? Haha för det har man ju inte sen tidigare eller så…. 

På lördagen lagade jag och Liam super god mat, sedan var vi ute och promenerade. Därefter ville Liam hem till farmor, så vi stack till Bromölla, fikade lite. Därefter begav jag mig hem, hängde upp lite tvätt och lite annat pill i huset. Senare på kvällen så blev det fest för min del 🙂 

... & nu idag så har jag och Liam umgåtts med Yasmine & Maddox. Blev bjuden på super god mat 😀 Därefter ”skulle” vi bege oss till Bromölla för att besöka simhallen. När vi väl kommer dit så upptäcker vi att de har sommarstängt 🙁 SUUUUCK! Bittra som vi är så åker vi vidare till Bromöllas ”nya” lekpark. Väldigt speciell lekpark? Men vi hade det roligt iaf 🙂 Sedan åkte vi vidare till strandängen, vi promenixaade ut på ”udden”. Dock blåste det som faaaen där.. Men det var mysigt ändå xD Därefter blev det stoooor shopping på maxi & sedan gleed vi hemåt 🙂 Det blev en super mysig dag <3 Underbara söndag. 

 Blåååååååsigt värre XD

Kommentera