Ikväll..

Ikväll fick jag stäääääd ryck.. Alltid bra? Frääääscht iaf.. Jag hatar smuts…

Jag och Liam har städat för fullt, jag iaf, han har nog mest stökat upp xD

Putsat alla fönster, vattnat alla blommor, dammat överallt, dammsugit hela huset, torkat alla golv, rensat i alla köksskåp, äntligen, när vi precis hade satt upp köket så bara slängde jag in allt lite snabbt xD men nu är det organiserat 😀 tagit en lång promenix med vovvarna, bakat en super god jordgubbspaj 😀 bäddat om både vår & Liams säng 🙂 Ska bli underbart att lägga sig sen 🙂 Super hurtiga jag 😀

– Det går huuuur bra som helst att storstäda när man ”får” dunka huuuuur hööög musik man vill 😀 

Just nu sitter jag här och nördar datorn i väntan på att min ansiktsmask ska vara redo att tvätta bort 😀 Måste ju ”rena” kroppen också, inte bara huset. haha.. 

Kommentera