JAG VILL!!!!!

– Är det någonting som jag verkligen vill så är det att fixa silikon :O Konstigt? Ohh shiiieeet,  är hon idiot? tänker ni..

MEN….

Asså jag har fött barn.. Det säger säkert en hel del bara detJust nu ser mina bröst ut som taxöron 🙁 Bläää.. Hallå, jag är 19 år men har bröst som en 90 åring.. Det känns ju lagom kul? NEJ.. Jag hatar det!! Jag hatar mina bröst!

– Men vad gör man?? Ingenting.. Går och väntar på att dom ska fixa sig själva.. Men det sker aldrig.. Hmm.. Min kropp är 100 % återställd. Men mina bröst följde inte med under den processen.. Bläääää…

Vad jag vill… Jag vill fixa till mina bröst!! Jag inte bara vill utan jag ska! En vacker dag…. 🙁Pengar växer ju inte på träd direkt.. Lixom även jag vill kunna kolla mig i spegeln och känna mig ”glad” över mig själv… Men men…………

Jag kan ärligt säga att jag tycker det är skit snyggt med silikon tuttar, inte på tok för stora då förstås..


Jag har suttit inne och läst lite på http://www.nackakliniken.se/silikonbrost/ – Fett lockande.. Men jag kan ju drömma!! Aja.. Det verkar iallafall vara en bra klinik. Trevlig hemsida också för den delen + att man kan se filmer från operationer! ” skapar en trygghet”

Lite fakta…

Bröstförstoring är en kirurgisk operation av brösten som kan utföras för att:

•Framtona den kvinnliga kroppsformen hos en kvinna som av personliga skäl tycker att hennes bröst är för små.
•För att återställa förlorad bröstvolym efter graviditet.
•För att balansera bröststorleken, när det finns en stor skillnad mellan bröstens storlek.
•För att återställa bröstets form, efter delvis eller fullständigt förlorande av ett bröst, av olika anledningar.
•För att ersätta befintliga bröstimplantat av kosmetiska eller rekonstruktiva skäl.
Bröstförstoring skall inte utföras på kvinnor med obehandlad bröstcancer eller förstadier till bröstcancer, vid pågående infektion eller på gravida eller ammande.

Vid bröstförstoring är det speciellt viktigt att vara helt rökfri tre veckor innan operationen och tills det är läkt. Anledningen till detta är en ökad risk för komplikationer och otillfredsställande resultat.

Bröstförstoring fås genom inläggning av ett implantat, antingen framför eller bakom bröstmuskeln. Hudsnittet läggs för att dölja ärret så väl som möjligt, vanligtvis under bröstet, i underkanten av vårtgården, eller i armhålan.

Bröstimplantat tillverkas i en rad olika former och storlekar och med antingen slät eller texturerad (skrovlig) yta. Metoden för att lägga in implantatet, val av storlek och kirurgisk metod och positionering av implantatet kommer att bero på dina önskemål.

Vid bröstförstorning används vid Nackakliniken mest cohesive silicon (”geléhallon”). Studier visar att silikonbröst inte ger ökad risk för bröstcancer som man tidigare trodde. En majoritet av plastikkirurgiska kliniker använder idag cohesive silicon (”geléhallon”).

Patienter som funderar på att genomgå en bröstförstoring bör tänka på följande:

Bröstförstoring eller rekonstruktion med implantat blir kanske inte den enda bröstoperationen i livet.

Det finns inget implantat idag som anses vara livet ut. Implantat kan inte förväntas vara för evigt. Du kommer kanske att behöva framtida kirurgi för att ersätta eller ta bort implantatet.

Förändringar som sker med bröstet efter förstoring eller rekonstruktion med implantat är inte reversibla (går inte tillbaks). Om du senare i livet beslutar dig för att ta bort implantaten finns en risk att du inte blir nöjd med bröstens utseende.

Risker med bröstförstoringskirurgi
Varje kirurgisk operation inkluderar en viss grad av risk. Det är viktigt att du förstår riskerna förknippade med bröstförstoring. Vid din konsultation kommer operationens för- och nackdelar att noggrant genomgås.

 ”Text från http://www.nackakliniken.se/silikonbrost/ ”

JAG VILL…………

Puss&Kram

Kommentera