Hårkontroll…

– Nu i veckan var jag och köpte hårkontroll. Eftersom min hud just nu är lite kass? 

Sen att tabletterna även hjälper hår och naglar är ju ett plus 😉 Mitt hår behöver också lite tillskott nu känner jag 🙂 

Jag har faktiskt ätit hårkontroll tidigare, och jag tycker personligen att det funkar, annars hade jag inte köpt dom igen 😉  Huden blir bra och håret ser friskare ut, samt att naglarna slutar dela sig xD höhö.. Aii men jag rekommenderar hårkontroll 🙂 Har även käkat en massa annat skit tidigare som inte har fungerat, typ silica forte mm…. Finns så mycket skit ute på marknaden?

Du kan hitta Hårkontroll i en hälsokostaffär, typ vilken som? . Jag köper alltid min hälsokost på gemla boden ”sölvesborg”, däimage2822r kostar dom 159 :-. Man ska ta två tabletter om dagen och paketet räcker i 2 månader. Faktiskt ett mycket bra pris på en bra produkt 🙂 Det finns en massa annat skit som kostar flera hundra och sedan inte fungerar? blööö på sånt!

Så har du hopplösa naglar som alltid delar sig/går av, börja då med det här. Hårkontroll är även till för håret, om man har tunt, risigt eller glanslöst hår. Det är också till för hyn. Sååå ahh har du funderat länge på vad du ska välja, så kör på detta 🙂

Faktiiiiich…

”Hårkontroll / Bionutrin är ett kosttillskott komponerat för att ge hår, hud och naglar bästa möjliga näring i form av vitaminer, mineraler, aminosyror och spårämnen. 
Helt enkelt viktiga byggstenar för hår, hud och naglar.

Ingredienser:Öljäst, mikrokristallisk cellulosa, C-vitamin, methionin, tricalsiumfosfat, åkerfräkenextrakt, kiselsyra, L-Lysin, niacin, havsalger, syloid FP 244, pantotensyra, inositol, L-Cystin, zinkoxid, järnfumarat, magnesiumstearat, E-vitamin, nässelextrakt, PABA, koppargluconat, mangan, A-vitamin, folsyra, biotin, selen”

PUss&Kram

Kommentera