Hemma mys/fix..

– Jag & Liam tog sovmorgon.. Super skönt, jag gick nog upp runt 10,30.. Liam vaknade inte förens typ 11,30.. Haha sovtuta xD tonåren börjar redan?? 

Jag drack mitt kaffe och läste tidningen i lugn och ro :) Sedan började jag ställa tillbaka alla möbler på altanen, dom har ju stått lite här och var pga alla jordhögar… Men nu ser det snart ut som innan 🙂 yeeaaah underbart..

Tvättat lite osv osv.. Perfekt med sol, för då kan kläderna hänga ute 😀 Torkar fett mycket snabbare 😀

Jag & Liam har sprungit runt och plockat lite 🙂 Bland sådana saker som jag tidigare har skjutit upp…..

& eftersom jag städade på altanen så hittade vi massvis med leksaker som har varit gömda, så vi har suttit och lekt med leksaker som vi inte visste fanns xD Liam blev helt till sig… Haha borde kanske göra så oftare istället för att köpa massa nya saker? 😉 Gömma undan ibland.. 😛 

..& just nu sitter jag och njuter av solen, för en gångsskull.… Inte ofta solen tittar fram.. DUmma sverige..

 

 

 

Kommentera