Nu jäklar har jag blivit idiot?

Eller?

– Nej visst fan, jag har ju inte sagt varför ännu xD

Aja.. Ni kommer undra över mig, & inte lite heller… Men jag bryr mig inte! Hade varit ganska kul att starta en diskussion om det xD

Aii nu ska jag komma till sak! ”Kalla mig vad ni vill”

– Idag i lekparken så såg jag en super söt liten kille.. Jag blev kär, så jag ska ringa hans mamma xD aii skämtAii men jag såg en jätte söt liten kille.. Han hade hål i örat! Ohh.. Spännande va?

Nej, men saken är den… Att jag blev sugen att göra det på Liam också..  Lixom varför inte? Han är ändå ganska stor, han är 2 ½.. Han älskar mina piercingar.. Han pillar alltid på dom och säger att dom är fina.

Det är klart att jag kan fixa ett litet öronsmycke till honom? Om han nu inte vill ha det i framtiden så kan han ju alltid ta bort detSvårare än så är det ju egentligen inte? Självklart så kommer han INTE ha det på dagis ( pga att det kan uppstå skador ) inte på lekparken heller.. Utan mer ”vardags” kalas osv..

– Lixom.. Om jag vill blocka bort mina piercingar imorgon så kan jag ju göra det.. Samma för honom..

Jag har varit inne och läst på många olika sidor ang öronsmycke till mindre barn.. Där var det folk som gjorde sånt precis när barnen var nyfödda, det känns ju lite vääääääääl att ta i.. Liam är ändå 2 ½ + att han tycker det är fint..

En kommentar från en sida

”Ush förstår det! Men E… tog sina när hon va 6 månader, så då va det ju iallafall ”mitt problem”. E… hade aldrig svullna öron! Det läkte jättefint, kanske blir så om man är där och pillar med smutsiga händer och inte rengör ordentligt! Jag va ju så supernoga med att rengöra, gjorde det nog 5 ggr per dag!”

Vad tycker ni?

Kom igen lite diskussion nu vaaa!

 

Kommentera