Bli snygg med apelsinjuice? så enkelt?

NEEEWS!

”Ett glas juice på morgonen ger huden ett vackert sken. Den näringspackade drycken har positiva effekter på hyn, visar undersökningar.

Att dricka apelsinjuice kan göra dig snyggare – åtminstone enligt hälso- och skönhetsexperter.Undersökningar från en studiepanel, med flera olika experter inom dessa områden, visar att ett glas apelsinjuice om dagen förbättrar hud, hår och naglar. Allt tack vare den rikliga mängden vitamin C, folsyra och kalium det innehåller.

Det här är ett nyckelvitamin för att kunna producera kollagen och näringsämnet lutein, som tros förbättra elasticiteten och minska solskador. Dessutom förhindrar antioxidanterna i apelsinen uttorkning, tidigt åldrande och pigmentering.

Generellt sett börjar många andra skönhetsexperter se allt fler fördelar som ett glas av den här näringsdrycken har på hår, hud och naglar. Alltså är det inte enbart det man applicerar på huden som räknas.

Enligt forskning så rekommenderar ungefär 65 procent av alla hudvårdsproffs sina kunder att dricka ett glas apelsinjuice om dagen, som del av deras vanliga dagsrutin.

Alternativ till att dricka
Om du inte tycker om att dricka apelsinjuice finns det ett alternativ. Genom att blanda drycken med citronjuice och mint så kan du rena och öppna upp porer samt få bort döda hudceller. Allt som behövs är att blanda de tre ingredienserna, smörja in ansiktet och tvätta bort med kallvatten efter en halvtimme.” 

–  Jaaaaha jaa.. Det var hemskt vad det ska komma ”nya” saker hela tiden?? hmm. Funkar det eller ej? Värt ett försök juu? Det kostar ju inte speciellt mycket att alltid ha apelsinjuice hemma? YEEEEY! Okej då, jag ska faktiskt prova detta.. Börjar imorgon? xD Får väl se om det blir någon skillnad.. hoppas kan man.. Får väl dricka det i ca 1 månad innan resultat? Aja återkommer med det xD Köööör på gott foolk, billig hälsokost! 
Kom igen nu apelsinjuicen lööös mina hud problem xD haha…  När du ändå håller på kan du väl hjälpa mig få bort celluliterna på benen? 😉 Kom igen..

Kommentera