Skånes Djurpark :) Bildbomb :D

– Idag har vi spenderat dagen på Skånes DJurpark 😀 Lek heeela dagen. 🙂 SUper mysigt. Liam tyckte att det var jätte spännande 🙂 Perfekt väder för ett besök där 🙂 Lite lagom varmt 🙂 Dessutom var det lagom mycket folk 🙂 Perfekt.. 

Dock såg man inte sååå värst många djur, många gömde sig?

Idag fick det bli ett mellanting. xD pallade inte springa runt med systemkamera samtidigt som jag inte ville ta en massa mobilbilder, så ahhh fick bli digitalkameran idag 😀 YEEEY, tur att man har alternativ iaf 😉

Tillslut pallade inte Liam vara med på fler bilder så han började med att ”gömma” sig bakom kameraskalet…. Men jag fortsatte 😉 Haha då blev han skit sur och skällde ut mig som faaaen xD haha söta unge <3

Men det har varit en super mysig dag 😀 Många nya upplevelser för honom 🙂

 

 

Kommentera