Hemmafix! Källarröj! Min tvättstuga :( BLää

– Jaaaha jaa! Då fick jag en uppgift idag! Icke så kvinnligt dock… Slänga ut all nerriven panel i källaren!

LIxom det hjälper inte att bara dränera huset, man måste ju fixa till inne också! Nu är ETT rum utan panel! Nu är det bara resten av källaren också… SUCK! 

Söta små brädor hör inte hemma i en källaren! Visst trä är bra till mycket! Men ALDRIG i källaren! FYY! Sätt ALDRIG upp trä där.. Inga organsiska byggmaterial i en källare! 

VARFÖR.. Joo därför att en källare än nästintill aldrig helt torr, luften är nästan alltid fuktig… Källarväggen är oftast kall/fuktig.. & vad gör träääet då? JOOO SUGER ÅT SIG! Sen torkar det aldrig, vilket blir MÖGEL! Och vem vill ha mögel i källaren? NEj ingen, så sätt för fan inte upp panel eller trä!! Som att hålla en sockerbit precis ovanför kaffet, vad händer? Även om panelen inte sitter intill betongväggen så kommer den ändå i kontakt med vatten.. Inte ens 10 cm mellanrum funkar! Nopp! Vår panel sitter/satt med 10 cm mellanrum! SÅ NEJ!

All panel åker direkt till miljöstationen! Den är inte ens värd att elda med!! Så illa är det! Fyy! TOTALT sönder rutten!

Sönder ruttna brädor.. Det var ganska fluffigt om man sägen sååå…

Det v

Haha dock inte så lätt att slänga ut allt.. Med tanke på alla hål som är runt huset xD haha.. Fick slänga allt över hålen, som en bro lixom… Sen springa runt till andra sidan och dra bort allt xD extra jobb eller vad? xD Men men…

 & Såhär ser det ut just nu i rummet där panelen satt… HMMM BLÄÄ! SNacka om att hata sin tvättstuga just nu? SUCK’! Massa jobb framför mig! Först ska all fukt torka ut! Vilket tar kanske 7 dagar? Sen ska väggen behandlas, båda med klor och sedan ett algedödande medel.. Sen ska man göra en ”ny” vägg, asså trycka dit puts typ… AHhh… kuuul! Tvättstugan först, sen resten….. haha… Tvättstugan KOMMER att bli fin, en vacker dag…..

– JAA vi har fuktproblem i källaren! Därför att det aldrig har funnits en dränering.. Men snart såå..

 

 

Kommentera