OMG :O :O Jag fyller ju år imorgon :O Önskelista :D

– Hallå, hur fan kan man glömma det då?? HM.. AHh juste, ingen speciell ålder 😉 Kanske därför?

När man var mindre så räknade man ju ner dagarna redan 2 månader innan? Sen sista dagen så kunde man knappt sova pga spänning.. Sen när dagen väl kom så var man överlycklig och sprang runt som en idiot xD hahaha.. Och nu? Yees, glömmer tom bort att jag fyller år.. suck!

Aja i vilket fall som helst så fyller jag år imorgon 2 Augusti! YEEY! PAKET <3 LOOOOVE... haha Jag blir som ett litet barn när det kommer till paket.. I ca 3 år har jag fått äran att öppna Liams också… Men det är slut med de nu! Han blir skiiiiit sur på mig, för han ska öppna själv… Haha..

Detta vill jag ha 😉 Snäääälla Pappa <3 

Jag vill ha en familjebil 😀 En stoooooor. 😀

Denna bil har jag just nu! Eller ahh det är inte min bil på bilden, men en likadan.. Lixom hur stor är den? :O Får inte plats med någonting..

En gräsklippare :O Ett måste! Jag har ingen.. Ganska drygt att behöva låna mamma&pappas varje gång man ska klippa gräset..

Jag vill ha en kristallkrona för att den hade passat så bra över mitt köksbord 😀

 

SÅ ahhh.. Detta är min önskelista detta år xD Tror ni jag får något av det? xD Hmmm.. Det är ju bara 3 saker juuuu..

 

 

Kommentera