Skaffa dig en platt mage + jag har piller till ALLT…

– Det vill väl alla ha? Eller är det inte så…
Jag är iallafall en av dom som VILL ha! Kanske har det också! Men allt kan ju bli bättre?

– Ni tänker säkert.. Hmm hur i hela friden kan hon vara så ”vältränad” ”plattmagad” xD hon har ju fött barn… Hur lyckas hon?

Joooo.. såhär är det… Jag är lite coolare än alla andra.. Hoppas det säger allt xD haha.. Aii skämt.. Men jag har ju mina ”knep” Tänkte jag skulle dela med mig lite..

– Min mamma säger att jag har en väldigt bra förbränningsförmåga! Men det handlar nog om att jag nästan aldrig sitter still, jag rör mig hela tiden…

Detta gör jag varje dag… ” påverkar antagligen min mage”

– Leker med Liam.

– Dricker grönt te!

– Dricker kaffe ( Koffein ökar fettförbränningen )

– Dricker citronvatten ( varmt vatten med pressad citron )

– Stressar xD

– Gör hopp… Hoppar upp och ned.. Sätter händerna i golvet och sedan hoppar upp och sträcker på händerna så långt upp jag kan.. gör 10 st/dag..

Meeeeeeen… Jag är en pillermänniska.. Jag äter onödigt mycket piller.. Så självklart så äter jag piller som ska hjälpa matspjälkningen också.. Jag äter ett tillskott av enzymer som påverkar matspjälkningen.. Vilket innebär att du bajsar ut maten ganska snabbt igen xD Jag bajsar ca 2-4 gg om dagen xD Jag tar 2 tabletter om dagen.. Jag tycker de hjälper jätte bra!!!

– Undviker MJÖLK!!! Det är en stor bov till svullen mage!

Jag väntar som längst 3 timmar mellan måltider… Om du äter mer regelbundet så slipper du svullen mage! Magen sväller som fan om man väntar typ 6 timmar mellan måltiderna… MEN….ät inte mycket varje gång.. ät lite då och då…

Jag stretchar alltid innan jag går och lägger mig… Även om jag bara har suttit vid datorn hela kvällen så gör jag ALLTID det.. Sträck på hela magen så mycket som du bara kan.. Gör det i ca 3 min varje kväll innan läggdags..

Detta är vad jag gör för att hålla MIN kropp iform!!

Några övningar du enkelt kan göra hemma… 

Pressa ihopGör så här: Ligg på rygg på golvet på en handduk eller matta. Dra upp benen så att knäna böjs lätt och bara hälen nuddar golvet. Korsa händerna över bröstet och håll in hakan. Lyft överkroppen från golvet och pressa dig uppåt framåt så att magen trycks ihop som ett dragspel. Gå inte högre upp än att du kan hålla svanken mot golvet. Andas in när du går ner och ut när du pressar ihop magen. Gör 15 repetitioner 3 gånger. Tränar: Hela magen.

Två

Lyft och hållGör så här: Ligg rakt utsträckt på sidan mot golvet. Lyft dig upp på den underarm som vilar mot golvet så att hela kroppen sträcks ut och du har en rak linje från huvud till fot och enbart fötterna och underarmen nuddar golvet. Håll in magen och spänn kroppen så att du inte svankar, dra in rumpan och håll skuldror och axlar sänkta. Håll så i 10 20 sekunder och upprepa sen på andra sidan. Gör 15 repetitioner och upprepa 3 gånger. Tränar: Midjan så att den blir slankare och starkare.

Tre

Lyft och mötGör så här: Ligg på rygg på golvet på en matta eller handduk. Korsa benen och dra upp knäna mot magen. Sätt händerna bakom nacken och hakan mot bröstet. Pressa ner svanken mot golvet, lyft överkroppen från golvet och pressa dig framåt så att magen trycks ihop. Lyft samtidigt upp rumpan från golvet så att knän och huvud närmar sig varandra och du känner hur det spänner i hela magen. Gå tillbaka, sänk benen och upprepa rörelsen. Tänk på att du hela tiden ska hålla svanken mot golvet för att skydda ryggen. Gör 15 repetitioner och upprepa 3 gånger. Tränar: Både övre och nedre delen av magen.

Fyra

Lyft och växla

Gör så här: Sitt på golvet. Luta dig bakåt och stöd dig på underarmarna. Böj benen lätt och sätt hälarna mot golvet. Lyft nu ett ben ett par decimeter från golvet så att du känner hur magmusklerna får jobba. Sänk benet och upprepa med det andra benet. Gör rörelsen långsamt och tänk på att inte svanka. Andas in när du sänker benet och blås ut luften när du lyfter benet. Gör 10 15 repetitioner per ben och upprepa 3 gånger. Tränar: Det här är en extra skonsam övning som tränar hela magen och passar bra om du är mycket svag eller efter en graviditet. Träningen ger:

Resultat….
Starkare magmuskler
Fastare och plattare mage
Minskad risk för ryggont
Slankare midja

– KÖR HÅRT!!! xD

Puss&Kram

 

 

Kommentera