Hallou gott folk!

Hoppas ni njuter av dagen.. 🙂 Det har jag iallafall gjort! En riktig glidare.. Kunde varit…

Var i skolan ett tag, men hade sĂ„ ont i huvudet sĂ„ jag stack hem.. Jag behövde faktiskt det.. Men tyvĂ€rr sĂ„ tog jag inte det lugnt! Det blev en runda med bilen… Landade i K-stad.. Blev lite fika, super mysigt.. Dock hittade jag ingenting.. Absolut NADA! vad Ă€r det hĂ€r?

– jag vill ju handla!!!!! Bluuuu..

Aja, jag har fortfarande fett ont i huvudet.. Gilla lĂ€get? eller vad sĂ€ger ni.. Funderar pĂ„ att gĂ„ en ”runda” pĂ„ stan med Liam xD höhö….

– Idag pĂ„ dagis sĂ„ hade Liam gĂ„tt ifrĂ„n sina kompisar och satt sig med de ”stora” pojkarna nĂ€r de Ă„t mellanmĂ„l.. Antingen sÄ var han bara hungrig eller sĂ„ ville han umgĂ„s med nytt folk xD Han kanske Ă€r som mig? Älskar att lĂ€ra kĂ€nna nya mĂ€nniskor 😀

Men nu ska jag ut och schteeeeeeeeka 😀 Kanske ska passa pĂ„ att ta en fika TILL? xD haha.. Jag kommer rulla fram…

Puss&Kram

Kommentera