Detta är resultatet av fukt, panel samt heltäckningsmatta…..

– Asså jag förstår inte alls! Hur faaaen kan man sätta in material i en källare som kan mögla?? :O Heltäckningsmatta samt panel är ju rena rama katastrofen :O OMG! Man lixom välkomnar alla orenheter!!! AJA…. allt som ligger på golvet eller står emot väggen dvs mot panelen, möglar…. YEEES!

ALLT SKA BORT!! Panel, heltäckningsmattor blablabla… Såååååå gott folk, har du/ni någon gång funderat på att ”klä” källaren! Så glöm det! Iså fall inte med organiska material! Klinker och sten är okej! Men fan inte panel!!!! BLÄÄ! AJa skulle bara få ut min ilska lite…

Titta på mina stackars skor…. Helt oskyldiga? och ändå måste dom bli invaderade av mööööögel…. hmmmm…Typ det värsta som kan hända? 🙁 PANELEN ska bort snabbt som faaan! Tur att dräneringen snart är klar iaf! Sen ska källaren bli frisk igen!

Mina älskade vinterskor <3 Ohh mina favoriter.. Älskade lacoste <3 Dock ska jag försöka behandla dom… Hoppas jag lyckas, för dessa skor vägrar jag att slänga!

🙁 Dessa är också ledsna.. 🙁 Buuhu! Älskar dessa <3 buuhu!

Dessa skor har också blivit skadade 🙁 Dock gör det inte lika ont i hjärtat.. Dom överst är värst.. 🙁 Men men.. Alltid lär man sig något nytt! Hmm! Inga saker finns på golven nu iaf…

Sååå vill du inte ha dessa problem, sätt aldrig upp panel!!

 

 

Kommentera