En ny parfym påstås hjälpa dig ner i vikt

”En ny parfym påstås hjälpa dig ner i vikt

Nyheter. En parfym som får dig att tappa kilon? Det låter för bra för att vara sant – men 6 000 personer står nu ikö för att köpa doften.

Att dofter påverkar oss på olika sätt har vi vetat länge. Pepparmint verkar till exempel uppiggande, medan lavendel är avslappnade. För att inte tala om alla de lukter som väcker starka minnen och känslor.

Men ingen doft har påståtts kunna få dig att gå ner i vikt – tills nu. Det är den franska parfymen Prends-Moi (vilket betyder ”ta mig”) som sägs kunna få dig att bli slankare. Parfymen har doftnoter av bergamott, jasmin och vanilj och innehåller även ”betaphroline”, som ska öka utsöndringen av betaendorfiner och få den som bär parfymen att känna sig mätt och belåten.

Dessutom innehåller doften koffein och karnitin som ska bryta ner fett, spirulinalger för spänstig hy och sojaisoflavoner, som ska stimulera hudens kollagenproduktion.
 
Så, kan parfymen göra dig slankare och slätare? Det återstår att se, men 6 000 personer står redan på en väntelista för att få köpa den.”

Hmmm.. Ofta? tror inte riktigt att en parfym kan göra så att man bli smal? Låter inte alls rimligt… För att gå ner i vikt så ska man träna och äta rätt! Inte spruta massa parfym? :O Vad tror nii?? Är det värt ett försök.. 

Kommentera