Shiiet va skönt!

– Ohhhh guuud va skönt att vara hemma lixom.. Alla vardagsrutiner och allt 😀 Nu ska jag blogga som ”vanligt” igen 😀 Har inte direkt haft tillgång till internet när vi har varit iväg.. 

Äntligen för första gången på typ en vecka kunde jag sitta i lugn och ro och dricka mitt kaffe och läsa min underbara tidning 😀 YEEY.. Snacka om att jag har saknat det..

Eftersom att vi har varit i väg, så har jag inte skött min peeling så bra + all ute mat och skiiit.. & jag märker skit tydligt att min hud har drabbats av det.. Så jag körde på en total ansiktsrening.. Mask + all peeling jag bara äger xD haha..

Steg upp redan klockan 7.30.. Började tvätta.. Så nu har jag typ tvättat fyra maskiner 😀 YEES! Det börjar arta sig.. Perfekt att det är fint väder, tvätten torkar fett mycket snabbare 😀 Dock är typ hela trädgården full med tvätt xD haha..

Jag har även hunnit klippa gräsmattan 😀 SUUUPER! Helt underbart att ha en egen gräsklippare nu 😀

…& Det kommer inlägg sedan när jag pallar om vår resa xD hihi…

 

Kommentera