Massa lek <3

– Detta är min sista semester vecka :/ Lite jobbigt faktiskt.. Hmm, men jag längtar ju till alla skorna också, ska bli spännande att se alla nyheter.. Dock har jag ju snart haft 6 veckors semester, så känns lite drygt samtidigt.. Haha… I-landsproblem..

Sååå denna vecka ska jag spendera tillsammans med Liam så mycket jag bara kan.. 😀 Måste ta vara på tiden. För sen blir det dagis, jobb 9-18.30.. Så ahh 😉

Så idag har vi övat på att cykla utan stödhjul på gräsmattan.. 🙂 Super skojjigt.. Dock tröttnade Liam efter ett tag, fast jag tyckte att det var skit roligt, för varje gång jag släppte honom så vek sig cykeln.. Tur att gräsmattan är mjuk lixom 😉 Haha, ska öva imorgon också.. För rätt som det är så kommer det av sig själv.. Som med blöjjan, vi hade övat lite och sedan helt plötsligt så funkade det.. Haha övning ger färdighet.. 

Här har han paus 😉

– Vi har även varit runt och tittat på stan 🙂 Blev lite shopping… kunde inte låta bli.. haha. Det har kommit mycket höstfint i klädbutikerna. Vi besökte även lekparken i typ sådär 2 timmar 😉 Myyysigt.. Där träffade vi på Yasmine, Maddox, Frida & Trias 🙂 Så barnen lekte och roade sig 🙂 Härligt!

På hemvägen så passade vi på att storhandla på Ica 🙂 Liam fick själv välja vad han ville äta & givetvis blev det köttbullar med makaroner.. Dock var inte jag sååå speciellt sugen på det, så jag körde på salladsbaren. MÖÖÖMS 🙂 Skönt att få lite mat i kylskåpet..

Sjukt gott.. Jag älskar dessa.. Perfekt att man själv får plocka innehållet 😀

 

Kommentera