Kvällsfix i trädgården, STEN, STen & sten :D

OHhhhh jag älskar verkligen trädgården.. Lugnet… Dock inte jordhögarna.. Men det går framåt. 😀

Så jag & Liam började fixa lite i trädgården 😀 Vi gav varandra inspiration, min ide var att lägga de ”stora” stenarna runt blommorna, sen kom han med ideen att man kunde lägga små stenar runt de stora stenarna 😀 Duktig bäääbis <3 Det kan nog bli något av honom en vacker dag 😉

Att få gå och pilla i trädgården är verkligen helt underbart, jag älskar det.. Att se skillnaden osv osv.. En vacker dag ska min trädgård bli riktigt fin.. Dock måste alla högar bort..

Men i vilket fall som helst så gjorde vi två flugor i en smäll idag 😉 Eftersom jordhögarna på trädgården innehåller en massa sten, som vi verkligen måste bli av med.. Det ända sättet är ju att gå och plocka bort dom för hand? Lixom varför inte använda så mycket sten man bara kan? …& sedan slänga upp resten på släpet och köra till tippen.. Det blir såå fint att pynta trädgården med sten.. Tycker inte ni det? 

Fint vaah? 🙂 Tidigare så var det bara jord där.. Såå mycket bättre nu.. Skit bra med små stenarna också 😀 Älskade Liam <3

Min älskade ekeby skottkärra. Den kommer till användning.. 😀..& Liams söta lilla röda skottkärra 😉

Min andra blomma som står på altan trappan 🙂 Den fick sig också en egen stensamling 😉 Jag har hittat en hobby 😀 äntligen….

Tänka sig att detta helvetet kan ge med sig något såå fint 😀 Det finns alltid positiva sidor samt negativa 😉 I detta fall kanske de negativa är mer dominerande… Men man kan ju försöka se ljuset iaf? 😉 Hoppet finns där.. haha, över positiv som jag är.. Denna jordhög är endast ”överflödig”…… Vilket innebär att all denna jord måste bort.. 🙁 BUHU! Eftersom hålet redan är täckt.. Hmm, ingen som behöver jord? 😉 Jag bjuder.. Det finns massa underbara stenar i den<3

 

Kommentera