”vilodag”

– Idag fick det bli en vilodag.. Många tankar som snurrar i mitt huvud idag :/  Lite delning av mina tankar….

  • Har skickat in lappar till sölvesborgs energi, ang dagvattnet som vi ska koppla på.. Vilket kostar 28 000:-, känns tungt… Just nu hoppas jag bara på ett under! Snubben snackade något om att det kunde finnas sedan tidigare, dock var sannolikheten inte så stor.. Så ahh, gilla läget…
  • Sedan börjar jag jobba på måndag, tittade mitt schema tidigare… Fick syn på att det är denna vecka jag jobbar som mest.. :/ Jobbar varje dag nästa vecka :/ Mjuk start? Njaaa… Vilket innebär att jag måste njuta eeeeeextra mycket nu..
  • Avloppsröret är pajj… Asså det som ligger under marken.. fukten har ”ätit” på betongen.. Ohh det kommer bli ett helvete att fixa..
  • Idag upptäckte jag även att fukten har misshandlat mina älskade svarta sixty seven.. De är heeelt fluffiga 🙁 Blää.. Den här fukten går mig på nerverna.. Just nu ser jag inte ljuset på problemet…
  • Liam ska börja på dagis på måndag 🙁 Han har inte varit där sedan i början av Juni, dvs han har haft sommarlov i typ 2 ½ månad.. Jag vill inte ens tänka på hur hans reaktion kommer bli på måndag… 🙁 Speciellt när han måste vara där från typ 9.00-18.30 🙁 Dom lär ju ringa efter bara en timme och säga att det inte funkar…
  • Ohh en del andra funderingar som jag inte har någon lust att skriva ut…. 😉 
Hoppas att ni förstår varför jag inte har pallat vara så aktiv här idag 🙁 Vissa dagar måste man bara försöka släppa allt.. 
Men imorgon är en ny dag – nya möjligheter 🙂 & Allt är bra igen 😀 det ser jag fram emot…

Kommentera