Asså denna eviga tidning…. Min vinge är ingen brevlåda!

– Asså Sölvesborgs tidningen går mig på nerverna.. :O Jag fattar inte ens varför jag har skiten egentligen.. Den bara krabbar lixom..?

För det första…. När vi bodde i lägenheten, så fick vi ingen tidning, eller ahh kanske ibland, 1 gång i veckan eller något… & den ska egentligen komma varje dag utom söndagar.. & tillslut slutade den att komma helt.. Dock fortsätte vi betala.. Tillslut så ringde jag till dom och berättade… De bad om ursäkt och sa att vårt abonemang hade sagts upp pga att brevbäraren inte hittade till lådan..? SUCK! Så vi startade abonemanget igen och hoppades på bättre tur denna gång, & vi slapp betala för kommande månaden.. Det började bra! Det höll i sig ungefär 2 veckor? Sen slutade tidningen komma igen.. SÅ jag ringde, dock inte lika glad denna gång.. & samma visa även denna gång… bla bla bla.. Det höll på så ett tag… Sen sa jag upp tidningen för jag var så jävla trött på dom och deras skit snack!! Men jag ville ju faktiskt ha tidningen egentligen… SÅ kanske 1 månad senare så ringde jag till dom och var skit sur! Riktigt skällde ut dom, och predikade om deras dåliga service! bla bla bla… SÅ jag startade skiten igen, fick nog 2 månader fritt? om jag inte minns fel… & därefter kom tidningen som den skulle ända tills vi flyttade till huset…..

ca under de 2 första månaderna i huset fick vi tidningen lite då och då… samma som i lägenheten?? Jävla skit.. Denna gång kan dom ju inte säga att de inte hittar lådan, för den står längst vägen som alla andras lådor… Ringde och klagade osv osv osv osv osv… Sen kom tidningen som den skulle! & den har gjort det sedan dess.. Tack och lov lixom?? Jävla äckeltidning…

….& Nu när vi håller på med dräneringen så har vi ingen plats på uppfarten att ställa bilen… SÅ bilen får stå längst vägen… & den senaste tiden så har det sätt ut som på bilden nedan.. Lata brevbärare eller vad? Jag kanske inte vill att tidningen ska ligga under min vinge på bilen?

Såhär ser det ut varje morgon…. :O Min vinge är ingen brevlåda! Lata brevbärare!!! Det är ju inte precis så att jag ställer bilen framför brevlådan… Posten kommer ju som den ska?? HMM!!

 

Kommentera