Härlig dag med aktiviteter ;)

– Shiiiet vilken härlig dag asså 😀 Strålande sol..

Jag och Liam har varit och slängt en massa skräp.. Liam tycker att det är skit roligt 😀 Så det går ganska snabbt 🙂 SKa nog köra ett lass imorgon också 😀 Skönt att bli av med skiten..

Därefter åkte vi och köpte massa blommor 😀 MÅste plantera i min nya rabatt,… IGEN.. SUck på mig, typ trädgårdsmästare nu för tiden.. 😛 Dock skulle Liam köra vagnen, han envisades som fan.. Dock körde han in i saker hela tiden.. Hmmm man ser knappt honom bakom alla blommor xD Sötnos <3

Därefter körde vi ner till glassbåten 😀 Tog en varsin mjukglass.. Ohh snacka om pinsamt, dom tog inte kort, & lixom jag har nästan aldrig lösa pengar :/ SÅ ahhh när jag väl stod där och de hade gjort våra glassar, så plockar jag fram mitt kort 🙁 Ucsh pinsamt.. Men de var väldigt snälla. Så jag ska gå ner med pengar till dom senare.. 😀 <3

Glassbåten hade även underhållning idag 🙂 Det var ett gäng ungdomar som sjöng och spelade 🙂 Så vi satt där och njöt och lyssnade på dom 🙂

…..& nu är jag och Liam hemma och myser 🙂 Har planterat lite blommor, kissat vovvisarna, hängt tvätt, oljat trappan osv osv 🙂 Jag är sååååå duktig, jag måste bara erkänna det 😉 

– Skööööön sommardag 😀

 

 

Kommentera