Rastar Liam samt hundarna ;)

– Jag och Liam promenixade ner till stan tillsammans med mina älskade vovvisar <3 Dom är bara så underbara! 

Så fort man går förbi någon så ska de genast kommentera; ohh vilka söta hundar, ohh va små ben bla bla bla xD haha ganska roligt 😉 Jag tycker ju om uppmärksamheten.. Så varför inte? Ganska ska börja gå nere i stan oftare med dom? 😉 hahah.

Vi gick runt och bara njöt av kvällssolen, gick förbi lekparken en runda.  Dock har det börjat hänga en massa ungdomar där? :O Vissa är nog inte ens över 15 och röker? HMM…  Därefter begav vi oss hem till Yasmine och Maddos 😀 MYYS! Lekte lite, barnen busade som bara den..

Därefter begav vi oss hemåt, gick inom netto och köpte lite kvällsmat 😀

Han ville verkligen hålla hundarna trots att han åkte vagn 😉 haha, blev lite trassligt…

Liam åker så klart i sitt lyxåk Bugaboo Cameleon <3 Värsta bästa vagnen! Jag rekommenderar verkligen den! Btw det är en hel del i Sölvesborg som har skaffat sig den vagnen nu! Haha några år senare? 😉 Aii det var bara en tidsfråga när den skulle bli poppis här.. Dock har jag haft den i typ 2-3 år kanske? Har iaf sätt typ 4 stycken idag? 🙂

 

 

Kommentera