Det var denna dag.. Hmm vinter??

– Då är snart denna dag också över.. Asså shiiiet vart tar dagarna vägen? :O Eller så går dom extra snabbt nu bara för att min semester tar slut på måndag?

Jag & Liam har iaf varit ute och cyklat 7 härliga km 🙂

Jag är fett taggad på att fortsätta måla huset, längtar.. Haha, de första 10 min är roliga xD Men Imorgon då jävlar….Dock måste jag ordna någonting som jag kan stå på.. :S Kan ju inte bara måla nertill.. FULT..

Från det ena till det andra… Jag har börjat fundera på vad jag ska köpa för overall till Liam detta år.. Kanske en blå? Jag har ju redan valt vinter skor xD haha.. Givetvis så blir det Viking Goretex. Han ska ha det bästa 😀 Fröknarna på dagis brukar kommentera att han alltid har bra skor (Y) YEEES! Palla börja tänka på det redan? ;P det är ju bara augusti…

Viking skor + didriksson overall = BÄST 😀 Håller i alla väder + andas skit bra, vilket innebär att även om det inte är så kallt ute så svettas barnen inte, pga både skorna + overallen andas 🙂

Vi har haft en liknande nu i 2 år, verkligen skit bra (Y) Perfekt på dagis..

..& nu är jag sugen på något i denna stilen 😀 Hmm.. Får väl se vad det blir för någon.. Sen vet man ju inte hur vintern blir?

 

 

Kommentera