Sängen kallar..

– Nu kallar sängen.. Tidigt för en gångsskull? 🙂 Det skadar ju inte, kan ju vara bra att få lite ”rutiner” nu innan måndag..

Kvällen har bestått av storstäd, har verkligen skrubbat varje hörn. 🙂 Behövdes! Har ju spenderat mycket tid med tvätten den senaste tiden eftersom jag håller på att göra en genomtvättning av alla mina kläder jag äger 🙂 Sommarstäda garderoben lixom 🙂 Ut med gammalt och in med nytt!

Ohhh jag vill bara att natten ska gå snabbt så att jag kan måla vidare imorgon 😀 Ända sedan jag var typ 10 har jag velat ha mitt hus i denna vita färg 🙂 Host, host… Det var typ då mina föräldrar målade sitt hus i den färg… Apa efter dom lixom 😛 haha.. Aii men jag är en viiiit människa..

Men nu ska jag ta mig en nattadusch 🙂 Med massa peeling 🙂 Måste rena huden lite… Så att man kan få bort alla orenheter…

 

 

Kommentera