Vanligaste viktfällorna…

”Se över din livsstil…..
Du tränar regelbundet och äter rätt, ändå visar siffrorna på vågen detsamma. Då är det dags att se över dina rutiner. Vi listar de vanligaste missarna som gör att du inte går ner i vikt.

Du är nykär
Du har hittat en partner som du gärna vill kramas med framför tv:n tillsammans med godsaker som chips, godis och läsk. På sikt ger myskvällarna kärlekskilon som kan vara svåra att få bort. Börja med att dra ner på antalet hemmakvällar som inkluderar onyttigt snacks. Håll dig till chips och godis någon gång i veckan och peppa varandra till att börja träna tillsammans istället för att jäsa på soffan.

Du har åldrats
När vi blir äldre är det inte lika lätt att gå ner i vikt. Kroppen behöver röra sig mer för att hålla formen. Dessutom är det viktigt att äta var tredje timme för att få en jämn förbränning. Satsa på vardagsmotion de dagar du inte hinner till gymmet, ta mindre portioner och ät inte sent på kvällen.

Du gillar att festa
Prioriteras utgångar på stan, fet bakismat och after works med jobbet före ett träningspass på gymmet? Denna livsstil fungerar ett tag innan kilona lägger sig runt magen. Dra ner på alkoholen och drick varannan vatten. Undvik bakismat som pizza och kebab, och ta en långpromenad dagen efter en festkväll.

Du är nybliven mamma
När kvinnor får barn ändras både kroppen och vardagen. Sömnen försämras ofta och fasta måltider är ett minne blott. Räddningen är raska morgonpromenader med vagnen och ta hjälp av en barnvakt så att du kommer iväg till gymmet. Det är viktigt att ge sig själv egen tid. Matlagningen löser du med storkok och matlådor som du fryser in. Då slipper du äta snabbmat när hungern smyger sig på.”

HMm… Jag måste vara unik 😉 Jag har väääldigt ofta filmkvällar med gooodis och skit 😛 haha typ varannan dag? ;P dock festar jag inte allt för mycket 😛 Kanske jämnar ut sig… Hmm när jag blev mamma gick jag ner för mycket? och de kilorna kom aldrig tillbaka 😛 haha bra gener?

 

 

Kommentera