Solen är på topp!

– Ohh vädret är helt underbart! Jag bara älskar det <3

Asså man blir så glad av solen.. Man har lust till så mycket mer ;D hehe…

Yeah! Idag har jag städat som bara den 😀 Duktiga jag.. höhö.. Men det är ju sånt som måste göras, tyvärr så räcker inte tiden alltid till…

Jag har även suttit ute i solen med en massa trevliga människor <3 MYS 😀 Finns det något bättre..

Just nu springer Liam runt och leker med sina älskade bilar.. Hehe sötnos <3 Ska passa på att leka lite med han nu innan han ska till mamma ( mormor ) Jag ska ju faktiskt ut och festa idag.. SKojjigt.

– Men jag blev så sur på mamma! Hon har sagt hela tiden att jag inte ska jobba imorgon (Lördag) Men för en timme sedan sa hon att jag visst ska jobba imorgon.. GAH! Jobbbigt.. Nu har jag ju planerat annat.. Men men sånt är livet xD Gilla läget helt enkelt.. Tur att man har ett roligt jobb, annars hade det varit katastrof 😛

Men men.. Nu ska jag chilla lite med min älskade bebis <3

– Vi har fått massa fina blommor 😀 Folk är så snälla <3 ( För att vi öppnade den butiken )

Uppdaterar innan jag drar ut xD

Puss&Kram

Kommentera