Trädenborg heeela dagen :D

– Idag cyklade vi ner till trädenborg 🙂 Helt underbart väder.. Perfekt att dom har en lekpark precis vid vattnet, då kan man variera mellan att bada och leka 🙂 Haha.. Kanske sista gången man badar i år? HMMM… får väl see…

Vi besökte även torsbrygga.. Där mamma&pappa ”sponsrade” bryggan.. & vi fick stå med, heeeela familjen 🙂

Yasmine kom också ner till trädenborg, så vi badade & solade..MYS. Därefter gick vi upp till torsbrygga där Jonte (lillebrlor)h hans kompisar var, de höll på att grilla och sånt.. Så det blev lite mat också (Y) aldrig fel.. Haha då slipper jag laga mat idag lixom 😉

…. En mycket härlig dag 🙂 Kvällen har bestått av målning av huset 😀 haha lite då och lite då 😉 höhö…

Dock glömde jag ett viktigt ”möte” idag 🙁 Ucsh! Hur kan man bara glömma lixom.. Hmm.. mycket i huvudet kanske? Aja 🙁

 

 

Kommentera